THE POTTERY PAINTING PARTY CLUB

Een dag waar lekkers en creativiteit centraal staan.

Paint. Create. Relax. Enjoy. Taste. Je hoofd leeg, handen vuil, buik gevuld. 

Surrounded by good vibes.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Bij de betaling kies je voor een pakket van 2 stuks die je op de dag zelf zal glazuren. Je hebt de keuze tussen een kopje, een spoon rest of een bord, of alle combinaties hiervan. Heb je toch zin in meer, kan je op de dag zelf eventueel nog extra keramiekstukken aankopen, er zal een beetje van alles aanwezig zijn.

What to expect?

Keramiek glazuren is een laagdrempelige manier om je eigen kunstwerk te maken. Niets moet, alles mag. Creatief schilder talent is niet nodig, we helpen je op weg om leuke resultaten te behalen. Je kan eventueel al wat ideeën opdoen op het internet. Op websites zoals Pinterest kan je inspiratie vinden als je zoekt onder termen als “ceramic painting”. 

Alle tools, penselen en glazuren verzorgen wij. Na een korte uitleg kan je al snel zelf aan de slag, je hebt ongeveer 2 uurtjes nodig. Hanna loopt ondertussen ook rond om je vragen te beantwoorden of handelingen uit te leggen.

Na het afwerken zijn de keramiekstukken voedsel veilig en vaatwasbestendig. Kleine disclaimer, keramiek blijft een onvoorspelbaar iets, er kan altijd een breuk komen door de hoge temperaturen, er is dus ook een kleine kans dat je stuk kapot gaat tijdens het afbakken. Dan kijken we samen naar een oplossing. 

Het bakken van de stuks zit in de prijs inbegrepen. Na ongeveer 2a3 weken kan je je stuks komen afhalen bij Hanna in Centrum Brugge of bij Marlow in 't Poortershuys (Rooigem 3 8310 Sint-Kruis). Eventueel kan het ook verstuurd worden.

Heb je nog vragen?

Je kan Hanna bereiken via haar instagram

Of via een mailtje naar: hanna.vandale@gmail.com