DRINKS

  • INDISCH

    Tijdens deze VEGGIE workshop ga je aan de slag met zoveel geurige kruiden en specerijen zoals kruidnagel, kaneel, kurkuma, steranijs, chili, garam masala, gember, komijn, venkelzaad,..

    WAT MAKEN WE?

    • Dahl curry (linzen curry)
    • Veggie biryani (rijstgerecht)
    • Paneer butter masala (zachte curry met Indische kaas)
    • Samosa's
    • Gobi manchurian (bloemkoolgerecht)
    • Raita (yoghurtsaus)
    • Muntsaus
    • Ingelegde rode ui
    • Chapati (flatbread)
  • THAIS 2

    Geen vervolg op Thais 1 maar gewoon nieuwe, leuke gerechtjes! Perfect om je eerste stapjes te zetten in de Aziatische keuken.

    Deze keer iets pittiger dan de vorige maar ook heel veel frisse, zomerse smaken.

    WAT MAKEN WE?

    • Tom yum phak (vegetarische groentenbouilon)
    • Yum nua (Thai beef salad)
    • Tod mun pla (viskoekjes)
    • Loempia van scampi of veggies
    • Nam prik dipping sauce
    • Kaeng kio waan phak (groene curry met groentjes)
    • Papaya salade
    • Laab moo (kruidig gehakt met munt en chili)
    • Cashew stir fry met kip
    • Khao pad (fried rice)
  • MIDDEN-OOSTERS 2

    Thanks to onze persoonlijke hero, mister Yotam Ottolenghi kent iedereen ondertussen za'atar, sumak, tahini, granaatappelmelasse,.

    Of toch niet?

    Ook deze workshop is geen vervolg op Midden-Oosters 2 maar een nieuwe met enkele van onze persoonlijke favorietjes.

    WAT MAKEN WE?

    • Baba ganoush (dip van geroosterde aubergine)
    • Rode bieten dip met sumak
    • Pita broodjes
    • Kruiden salade met ingelegde komkommer
    • Mejadra (rijst en linzen gerecht)
    • Fish köfte met yoghurtsaus
    • Geroostere groenten met feta
    • Gebakken aubergines met bulgur
    • Ingemaakte citroenen